Tidsbegränsad kampanj: 50% rabatt språkinlärningsassistent
Tillgänglighet: Väldigt låg (i lager*)
Rabatt -50% Sista chansen
Sista dagen att ta del av detta OTROLIGA erbjudande
Få -50% rabatt
- Endast 762,00 kr mot 1 524,00 kr (butikspriset) - Bara tillgänglig online
- Så länge lagret räcker

Din bärbara språkhandledare

Den revolutionerande språkinlärningsmetoden är äntligen tillgänglig!

 • Enkelt lärande: Lär dig mer än 40 språk på 30 dagar! Utformat av ledande forskare Lingoget använder BANBRYTANDE röstigenkänningsteknik för att göra lärande snabbt och enkelt.
 • Tala som lokalbefolkningen: Med Lingoget kan du lära dig allt du behöver för vardagliga konversationer. Tala valfritt språk utan någon antydan till brytning och imponera på dina vänner!
 • Behärska språket: 10 000+ ord,3 blixt-snabba språkkurser: glöm böcker och tester,Lingoget är det NYA sättet att behärska nya språk!

3 kurser: Från nybörjare till expert

INGEN tid, INGEN ansträngning, INGET tråkigt tragglande! Bli flerspråkig på mindre än 30 dagar!

 1. 1
  Nybörjare:
  Du lär dig över 1000 vanliga ord på vilket språk du vill!
 2. 2
  Mellannivå:
  Använd korta fraser och behärska upp till 98% av de vanligaste vardagssamtalen!
 3. 3
  Avancerad:
  Få den där befordran du förtjänar, imponera på dina kompisar, slipp att känna dig bortkommen - du BEHÄRSKAR ett främmande språk och kan tala BÄTTRE än många av de infödda!

Se hur den fungerar

50% rabatt om du beställer nu! Skynda dig - medan de finns kvar på lagret!
Få -50% rabatt

Glöm dyra lektioner och tråkiga tester: Det finns ett nytt, innovativt sätt att lära sig!

 • 3 kurser, 40+ språk, 10 000+ ord

  Lingoget är din personliga bärbara talande partner som kan lära dig över 40 olika språk! Den här innovativa toppmoderna saken har noggrant utformats av Europas främsta experter som den OPTIMALA LÖSNINGEN FÖR INLÄRNING. Lingoget använder sig av banbrytande röstigenkänningsteknik så att du kan förstå talat språk genom att bara trycka på en knapp!

 • Exklusiv språklig uppfinning

  Traditionell grammatikinlärning bygger på korvstoppning, själsdödande prov och tidsödande slitgöra. Lingogets nya, innovativa språkinlärningsmetod hoppar över det tråkiga. Slipp det tråkiga och lär dig ett nytt språk på mindre än 30 dagar!

 • Ta kontroll och bemästra språket

  Det finns inget värre än att GÖRA BORT SIG genom att mumla osammanhängande på ett språk DU BORDE KUNNA! Med Lingoget slipper du oroa dig för det. Glöm det pinsamma: Med Lingoget kommer du DOMINERA samtalen med ett felfritt uttal på ett främmande språk!

 • Från nybörjare till mästare

  Att börja med noll kunskaper är inget hinder: våra tester visar att personer kan lära sig de ord och fraser som behövs för 98% av de vanligaste vardagskonversationerna på kortare tid än en månad! Lyssna, tala och förbättra - Lingogets tre omfattande språkinlärningskurser är numera det snabbaste sättet att skaffa sig kunskaper för att kunna delta i samtal på riktigt.

50% rabatt om du beställer nu! Skynda dig - medan de finns kvar på lagret!
Få -50% rabatt

Snabb, enkel, pålitlig: Banbrytande språkliga innovationer

Varför ska du välja Lingoget?

Traditionella inlärningsmetoder
Revolutionerande LingoGet-metod
Överkomplicerade

Ändlösa prov, tjatig korvstoppning och STRESSIGA bedömningar: det tar tid, det tar kraft, det är lätt att MISSLYCKAS. Hur många fler nyårslöften måste du bryta?

Enkelt & utan ansträngning

Lingoget utvecklades av de främsta lingvisterna och neurologerna för att göra språkinlärningen SNABB, AVSLAPPNAD och 100% TILLFÖRLITLIG!

Ingen användning i verkliga livet

Klarade du kursen men kan ändå inte prata med människor på riktigt? Läroböcker är bra på att lära ut saker i en kontrollerad omgivning, men den VERKLIGA VÄRLDEN är helt annorlunda!

Uttal är a och o

Med Lingoget lär du dig perfekt uttal - du behöver ALDRIG MER känna dig dum för att du misslyckades med det där språket du borde kunna utan och innan.

Akademiskt, torrt, föråldrat

Nio av tio gånger är den kunskap du får genom vanlig inlärning tråkig, omodern och MENINGSLÖS till och med efter ändlösa timmars korvstoppning! Till ingen nytta alls i verkligen livet!

Oändliga möjligheter NU

Efter 30 dagar med LingoGet kommer du känna dig som en infödd talare! Mängder med dörrar kommer öppnas för dig och kommer du vara VÄL RUSTAD för att äntligen AVANCERA PÅ JOBBET!

Långsam och bred

Du reser imorgon! Du har ett möte med några utländska kolleger om mindre än en vecka! Är det dags nu att börja lära dig meningslösa detaljer om GRAMMATIK och UTTAL?!

Fokusera på vad som är viktigt

Lingoget utmanar den förlegade synen på bred och mållös inlärning. Lär dig nålskarpa konversationsfärdigheter för verkliga livet och använd dig av dem NU!

LingoGet: 5 sätt att lära sig ett språk

På språng:

Strandsatt på en buss? Camping utomhus? Eller väntar helt enkelt på din beställning på restaurangen? LingoGet är liten, kompakt och passar bra i fickan. Lär dig ett språk när som helst, vart du än går!

Med dina barn:

Barn lär sig i en annan takt och de behöver INTE distraktioner. LingoGet erbjuder tre svårighetsgrader, från nybörjare till avancerad + den är en REKLAMFRI premiumprodukt. Fokusera på lärande, inte distraktioner!

Med dina föräldrar:

Äldre generationer har gett oss så mycket och det är dags att erbjuda något i gengäld. LingoGet är en enkel, elegant språkinlärningslösning: en kombination av två knappar är allt du behöver för att starta din resa! Säg nej till komplexitet, tidsbrist och krångel. Lämplig för alla åldersgrupper.

På din resa:

Det bästa sättet att prova dina kunskaper är att öva på att prata med utlänningar i deras land. Övning leder till perfektion! Damma av dina talfärdigheter och uttal när du är ute och reser - vi garanterar att LingoGet passar bra i alla bagageväskor!

Med dina vänner:

Att lära sig ett språk är bäst när du har någon att öva med. LingoGet hjälper din studiegrupp att upprätthålla bra uttalsövningar, lär ut olika dialekter och ett överflöd av fraser som används i samtal i verkliga livet. Kunskap är tänkt att delas!

Öva på att prata på fler än 30 språk

ar-eg Arabiska (Egypten)
ar-sa Arabiska (Saudiarabien)
cs Tjeckien (Tjeckien)
da Danska (Danmark)
de Tyska (Tyskland)
el Grekiska (Grekland)
en-gb Engelska (Storbritannien)
en-us Engelska Förenta Staterna)
en-ie Engelska (Irland)
fi Finska (Finland)
fr-ca Franska (Kanada)
fr Franska (Frankrike)
hr Kroatiska (Kroatien)
hu Ungerska (Ungern)
id Indonesiska (Indonesien)
it Italienska (Italien)
ja Japanska (Japan)
ko Koreanska (Sydkorea)
nl Holländska (Nederländerna)
no Svenska (Sverige)
pl Polska (Polen)
pt-br Portugisiska (Brasilien)
pt Portugisiska (Portugal)
ru Ryska (Ryssland)
sk Slovakien (Slovakien)
sv Svenska (Sverige)
tr Turkiska (Turkiet)
uk Ukrainska (Ukraina)
vi Vietnamesiska (Vietnam)
es Spanska (Spanien)
es-mx Spanska (Mexiko)
bg Bulgariska (Bulgarien)
ca Katalanska (Spanien)
hi Hindi (Indien)
ms Malay (Malaysia)
ro Rumänska (Rumänien)
sl Slovenska (Slovenien)
ta Tamil (Indien)
te Telugu (Indien)
th Thai (Thailand)
zh-hk Kinesiska, mandarin (förenklad, Hong Kong)
zh-tw Kinesiska, mandarin (traditionell, Taiwan)

Vanligt förekommande frågor

F: Hur många språk kan jag lära mig?

S: 40 språk + dialekter! Från globala språk som franska eller spanska till lokala språk som Telugu eller egyptiska arabiska - Lingoget klarar allt!

F: Behöver jag en speciell adapter?

S: Inte alls! Lingoget kommer med mikro-USB-kabel och kan laddas var som helst. Det tar 4 timmar att ladda den helt. Portabilitet garanterad!

F: Hur är den bättre än andra språkassistent på marknaden?

S: Lingoget är laserfokuserat på talfärdigheter i verkligheten: det lär dig korrekta fraser, kontrollerar ditt uttal, hjälper dig att skilja mellan ord som låter liknande till och med en modersmål. Det är den bästa bärbara talare du kan önska dig!

F: Kan mina barn/föräldrar använda den? De har svårt med teknik.

S: Absolut! Lingoget är designat med enkelhet i åtanke. Två knappkontroller: det är allt som krävs! Att lära sig ett språk är svårt nog, varför göra det överkomplicerat?

Kundrecensioner

Andrew Johnston 1v

Jag tycker att det här är den bästa plattformen för att lära sig mer än 40 språk på 30 dagar! Lingoget är designad av våra bästa vetenskapliga sinnen och använder REVOLUTIONÄR taligenkänningsteknologi för att göra lärande snabbt och enkelt.

Kevin Williams 1m

LingoGet är mycket användbar för att lätt lära sig främmande språk eller förstå konversationer. Jag har också lärt mig många språk med hjälp av LingoGet, det är väldigt lätt att använda, jag rekommenderar den starkt.

Jeff Sanders 4v

Definitivt ett mycket trevligt och innovativt sätt för att lära sig nya språk! Jag gillar att de fokuserar på att lära dig viktiga vardagliga ord och fraser och fokuserar på snabbt lärande snarare än att gå igenom en massa böcker och tester. Rekommenderas starkt!

Kyle Griffin 3v

Jag rekommenderar verkligen den här produkten. LingoGet har gjort mina utlandsresor till ett rent nöje.

Galindez Omar 4d

Glöm böcker och tester, Lingoget är det NYA sättet att behärska nya språk på.

Calista Hayes 1m

Lär dig över 40 språk på 30 dagar! Lingoget är utformad av våra bästa forskarhjärnor och använder sig av BANBRYTANDE röstigenkänningsteknik för att göra inlärningen snabbare och enklare.

Danny Douglas 3d

Effektivt och roligt sätt att lära sig nya språk, rekommenderas starkt.

John Dalton 2d

Tack!! jag fick en fantastisk plattform för att lära mig språk. Snabb service och med den senaste tekniken riktigt uppskattad jobb. Jag rekommenderar er alla att pröva den här.

Sarah George 2v

En verkligt bra plattform för att lära sig språk. Deras språkkurser är verkligen väl utformade. Älskar den helt enkelt!

Kalium Patel 2m

Vilket otroligt ställe för människor som vill lära sig nya språk och upptäcka världen. Jag och flera av mina vänner har använt den här. Jag rekommenderar den absolut till er.

Kampanj med begränsad tid: 50% rabatt på LingoGet språkinlärningsassistent!

Få -50% rabatt
Säkra din LingoGet språkinlärningsassistent nu, innan kampanjen upphör…